Achizițiile de la Dinamo nu sunt lăudate de toată lumea: ”De ce l-au mai adus pe Marius Niculae?”



030 января 2015

 

**VIDEO** Achizițiile de la Dinamo nu sunt lăudate de toată lumea: ”De ce l-au mai adus pe Marius Niculae?”

Transferurile pe care le-au realizat oficialii celor de la Dinamo în această pauză de iarnă nu sunt considerate chiar ideale de toată lumea. Chiar revenirea lui Marius Niculae este criticată de un nume important din fotbalul românesc.

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci a criticat, într-o intervenție găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, noua politică legată de achiziții a conducerii clubului din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Sincer, nu știu ce se vrea la Dinamo. New Dinamo este o echipă nouă sau echipă nouă formată din tineri? Apoi, o altă chestie pe care nu am înțeles-o. În momentul în care ai în atac trei puști deosebiți, nu înțeleg de ce l-ai mai adus pe Marius Niculae, e și Alexe și Bilinski, mi se par foarte mulți atacanți.

În schimb, dacă o să-i intrebi de mijlocași, cei de acolo o să-mi spună de Boubacar, pentru că Bărboianu nu este nicodată mijlocaș, este fundaș dreapta. A, și a mai venit Grigore”, a spus Balaci la Digi Sport.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑