Dinamo - Steaua 7-10. Roș-albii, mulțumiți de scor. 'E un rezultat bun pentru noi'



030 января 2015

 

**VIDEO** Dinamo - Steaua 7-10. Roș-albii, mulțumiți de scor. 'E un rezultat bun pentru noi'

Steaua a învins-o clar pe Dinamo în primul derby al etapei a 12-a din Superliga Naţională. Al doilea meci dintre cele două rivale este programat sâmbătă, 31 ianuarie, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 11:00.

Poloiștii de la Steaua au câştigat clar primul derby cu rivalii de la Dinamo, din etapa a 12-a a Superligii Naţionale, în direct la Digi Sport.

Roş-albaştrii au început mai bine duelul din bazinul Floreasca. Jucătorii antrenaţi de Ionuţ Angelescu au condus cu 2-0 după primul sfert şi şi-au păstrat avansul de două goluri şi la pauza mare, atunci când scorul era 4-2.

Steliştii s-au distanţat apoi la patru goluri, pe finalul celui de-al treilea sfert. Cu Prioteasa şi Matei în mare formă, Dinamo a avut o tresărire de orgoliu în ultimul act, însă victoria le-a revenit roş-albaştrilor, cu 10-7.

”Avem un lot mai numeros și valoros în același timp. Și noi ne dorim foarte mult să terminăm în primul rând sezonul regulat pe primul loc și pentru asta nu avem voie să facem niciun pas greșit”, a spus Alexandru Ghiban, de la Steaua.

Deși au pierdut meciul cu rivala de-o viață, cei de la Dinamo au considerat drept bun rezultatul final.

”Un rezultat bun, da, într-adevăr, nu ne așteptam la un așa scor, care a fost unul bun pentru noi. De fapt, având în vedere că Steaua are trei sferturi din echipa națională, putem spune că am jucat contra primei reprezentative, plus trei străini”, a spus Dragoș Stoenescu, portarul celor de la Dinamo.

Al doilea meci dintre cele două rivale este programat sâmbătă, 31 ianuarie, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 11:00.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑