CSM U Oradea - CSU Sibiu 84-83. Oaspeții au recuperat 19 puncte, dar au pierdut în ultimele secunde!



030 января 2015

 

**VIDEO** CSM U Oradea - CSU Sibiu 84-83. Oaspeții au recuperat 19 puncte, dar au pierdut în ultimele secunde!

CSM U Oradea a reuşit o victorie in extremis pe teren propriu, în faţa lui CSU Sibiu. A fost 84-83 pentru gazde (21-21, 19-9, 26-20, 18-33).
Învinşi în ultimul meci de acasă de Universitatea Cluj, orădenii nu s-au putut distanţa după primul sfert, care s-a încheiat la egalitate, 21-21.

ÎN DIRECT la Digi Sport, jucătorii antrenaţi de Cristian Achim au reuşit să ia totuşi un avans de zece puncte până la pauza mare, iar în sfertul al treilea diferenţa maximă a fost de 19 puncte pentru gazde (66-47).

Finalul a fost unul dramatic. Excelenți în apărare, sibienii au egalat cu 57 de secunde rămase şi au reuşit să preia conducerea atunci când mai erau doar şapte secunde, după liberele lui Bojovic. Antrenorul vicecampionilor, Cristian Achim, a găsit însă schema câştigătoare.

"Silviu, faci blocaj pentru Dillon şi fugi în colţul terenului. Vuja, joci pentru Dillon şi vii aici. Danny, joci repede cu Salih, iar Rade stă aici. Deci, tu, după pasă, pleci. Silviu, te duci imediat în colţ", le-a transmis antrenorul gazdelor jucătorilor săi.

Jucătorii orădeni au respectat întocmai indicaţiile tehnicianului, iar Salih Nuhanovic a marcat cu panoul coşul victoriei, cu doar patru secunde înaintea finalului. Victorie cu 84-83 pentru CSM U Oradea, care a reuşit al şaselea succes în nouă partide disputate pe teren propriu.

De la orădeni s-au evidenţiat Radovan Markovic (21 puncte) şi Daniel Dillon (17 p, 8 recuperări, 9 pase decisive). Evoluţii remarcabile la sibieni au avut Milos Bojovic (32 p, 5 rec, 5 pd) şi Matija Ceskovic (26 p, 3 pd). CSM Oradea a marcat 49 de puncte cu titularii și 35 cu rezervele, în vreme ce Sibiul a marcat doar 10 puncte cu jucătorii de pe bancă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑