Reus, cel mai bun cu Georgia! A înscris pentru națională după aproape 2 ani și jumătate într-un meci oficial



030 марта 2015

 

**VIDEO** Reus, cel mai bun cu Georgia! A înscris pentru națională după aproape 2 ani și jumătate într-un meci oficial

VIDEO Georgia - Germania 0-2. Germania a câștigat un meci extrem de important în grupa D, 2-0 pe terenul Georgiei, după un start mai puțin reușit în preliminariile Euro 2016, în care a pierdut cu Polonia (0-2) și a remizat la Gelsenkirchen în fața Irlandei (1-1).

Titularizat de Joachim Low, Marco Reus a făcut cel mai bun meci din ultimii ani, la echipa națională. Extrem de activ, acesta a deschis scorul în meciul de la Tbilisi, iar în alte două rânduri a trimis în transversală, fiind în permanență un pericol pentru poarta lui Loria.

De altfel, jucătorul Borussiei Dortmund, aflat la prima reușită în preliminariile pentru turneul final de anul viitor, a marcat după aproape 2 ani și jumătate în tricoul naționalei Germaniei.

Autorul unui gol în amicalul cu Australia de săptămâna trecută, încheiat la egalitate de Germania, 2-2, Reus nu mai punctase într-un meci oficial de pe 12 octombrie 2012, atunci când a izbutit o dublă în victoria nemților din deplasare cu Irlanda, scor 6-1, partida contând pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Reus s-a accidentat grav și a ratat competiția de anul trecut din Brazilia, unde nemții au cucerit titlul mondial, după victoria din finala cu Argentina, scor 1-0.

 

9 goluri a înscris Reus pentru naționala Germaniei, în 25 de apariții

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑