Ce gafă! Fotbaliștii din El Salvador s-au pregătit pentru imnul național, dar au avut o surpriză neplăcută



030 марта 2015

**VIDEO** Ce gafă! Fotbaliștii din El Salvador s-au pregătit pentru imnul național, dar au avut o surpriză neplăcută

Argentina a învins sâmbătă reprezentativa statului El Salvador, într-un amical disputat pe Fedex Field, în Landover, Maryland. A fost 2-0 pentru sud-americani într-o partidă în care Messi a fost pe bancă tot timpul, iar momentul cel mai interesant s-a petrecut la start, când trebuia intonat imnul salvadorian. Fotbaliștii s-au pregătit de imn, apoi s-au privit unii pe alții, nedumeriți.

Organizatorii au dat drumul unei înregistrări care i-a surprins pe jucătorii din America Centrală, pentru că nu era vorba despre imnul țării lor. Fotbaliștii, care duseseră brațul drept la piept, au avut un moment de uluială și pe fețele multora se putea citi nemulțumirea. Apoi au renunțat să mai aștepte intonarea adevăratului imn și s-au aliniat pentru a da mâna cu adversarii lor.

Organizatorii și-au cerut scuze după acest incident pe care l-au catalogat “o greșeală nevinovată, fără nicio intenție malițioasă.” În periferiile caplitalei americane Washington, unde a avot loc disputa, trăiesc peste 100 000 de emigranți salvadorieni, iar în tribune au fost, conform datelor oficiale, peste 30 000. Aceștia au fost mult mai furioși de greașala făcută de organizatori la intonarea imnurilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑