EXCLUSIV Andone, emoţionat la prima convocare la naţională: "Am fost fericit că eram măcar pe bancă"



030 марта 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Andone, emoţionat la prima convocare la naţională:

Florin Andone nu a apucat să debuteze în echipa naţională a României, atacantul celor de la Cordoba rămânând pe bancă pe întreaga durată a meciului cu Insulele Feroe, din preliminariile Euro 2016.

Cu toate acestea, jucătorul de 21 de ani spune că primul contact cu "tricolorii" a fost unul pozitiv şi abia aşteaptă să revină la următoarea acţiune a naţionalei.

"A fost o experienţă pozitivă. Am fost primit foarte bine, m-a tratat toată lumea foarte frumos. Sunt fericit că am mers la naţională. Am avut noroc că am câştigat şi important e că cele trei puncte au rămas acasă.

M-au tratat toţi foarte bine. Raţ e o persoană extraordinară, a venit în camera mea, am vorbit. Toţi au fost ok. Şi eu sunt un băiat cuminte şi m-au tratat foarte bine", a povestit Andone, la revenirea în Spania.

Deşi recunoaşte că ar fi vrut să prindă câteva minute pe teren, fotbalistul Cordobei este mulţumit că a luat un prim contact cu echipa naţională şi că meciul împotriva nordicilor a adus România cu un pas mai aproape de Euro 2016.

"Nu e o decizie care depinde de mine. E un antrenor care ia aceste decizii. Important e că am câştigat. Eu am fost la dispoziţia lor. Ştiam că există posibilitatea să nu joc. Am avut un pic de ghinion, dar nu e nicio problemă.

E un moment de neuitat. Am fost fericit că măcar eram pe bancă. Nu îmi imaginez cum era dacă aş fi jucat măcar un minut-două. Sunt foarte mulţumit de tot ce am trăit şi revin aici cu zâmbetul pe buze", a spus Andone.

În ceea ce priveşte o nouă convocare în perioada următoare, Florin Andone spune că este nerăbdător: "Doamne ajută! Dacă o să am rezultate bune aici, de ce nu?".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑