Tina Maze şi Adrien Theaux au câştigat competiţia Red Bull Skills



030 марта 2015

 

Cupa Mondială de schi alpin s-a încheiat, însă sportivii nu au timp de odihnă. Tina Maze şi Adrien Theaux au câştigat competiţia Red Bull Skills, concurs care s-a desfăşurat în Elveţia, cu elemente combinate din patru discipline.

Turneul Red Bull Skills s-a desfăşurat în două manşe în care au fost combinate elemente din slalom, slalom gigant, Super G şi proba de coborâre.

În concursul feminin s-a impus slovena Tina Maze, care anul trecut a încheiat competiţia pe locul trei. Pe treapta a doua a podiumului s-a clasat elveţianca Denise Feierabend, iar locul trei i-a revenit Klarei Krizova, din Cehia. Campioana de la Red Bull Skills, Tina Maze nu a dezvăluit ce planuri de viitor are.

"Viitorul meu va fi luminos, ca de obicei. Deocamdată, nu mă gândesc ce voi face. Încă nu mi-am făcut planuri pentru viitorul apropiat. Acum încerc să savurez sfârşitul de sezon", a spus schioarea Tina Maze. 

La masculin a triumfat francezul Adrien Theaux, care a întrerupt seria de două victorii consecutive ale lui Mauro Caviezel. Theaux a ocupat primul loc cu un avantaj de 0,18 secunde faţă de Caviezel.

Podiumul concursului masculin de Red Bull Skills a fost completat de elveţianul Gilles Roulin.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑