Nationala Moldovei de lupte face senzatie la Campionatul European de tineret din Polonia: A cucerit doua medalii



030 марта 2015

Nationala Moldovei de lupte face senzatie la Campionatul European de tineret din Polonia. Echipa noastra a cucerit deja 2 medalii de aur si una de bronz, la luptele greco-romane, si alte doua distinctii de bronz - la lupte libere. Campioni europeni au devenit Daniel Cataraga si Victor Ciobanu, ultimul a castigat dramatic dupa un procedeu senzational.

 

Prin acest procedeu, denumit veverita zburatoare, Victor Ciobanu a devenit campion in categoria de 53 de kg. Moldoveanul l-a invins in finala pe rusul Zaur Kabolev. Un alt campion european la tineret la lupte greco-romane a devenit Daniel Cataraga in categoria de 71 de kilograme. Luptatorul nostru l-a invins clar cu scorul de 10 la 2 pe suedezul Daniel Soini.

 

In categoria de 75 de kg, Petru Sevciuc intr-o lupta stransa a trecut si el de un suedez si a cucerit bronzul.Alti doi sportivi moldoveni au devenit medaliati cu bronz la lupte libere. Mihai Esanu a incheiat pe treapta a treia la categoria de 61 de kg, dupa ce l-a surclasat pe un georgian, iar Alexandru Codreanu in lupta pentru locul 3, l-a batut cu 3 la 1 pe un sportiv din Ungaria. In total, la Europeanul de tineret de lupte din Polonia, Moldova este reprezentata de 17 sportivi.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑