A promis, a facut. Luptatorul Pavel Voronin, campion la turneul Facta Non Verba, a adus centura acasa



030 марта 2015

A promis, a facut. Luptatorul Pavel Voronin a adus centura acasa. El a devenit campion la turneul Facta Non Verba, care a avut loc in Italia, in orasul Verona.

 

Sportivul nostru s-a impus in concursul de piramida, la categoria de greutate de pana la 93 de kg, dupa doua knock-outuri senzationale. Pavel Voronin care a reprezentat clubul de Muay Thay, Lion, l-a invins mai intai in semifinale pe italianul Antonio Copeta, apoi in finala l-a doborat la pamant si pe Ivan Daili.

 

Pavel VORONIN, LUPTATOR K1: “A fost super, si greu si usor, dar mi-am indeplinit visul. Ceea ce mi-am dorit aceea am primit. Au fost foarte multi moldoveni si s-a simtit asta in sala ceea ce m-a ajutat foarte mult. ”

 

Octavian ORHEIANU, ANTRENOR: “Pasa a aratat niste rezultate foarte bune. S-a luptat cu doi italieni si ne-am asteptat la un castig frumos. Dar s-a primit doua knock-outuri prin care italienii au rams uimiti cum lupta moldovenii. ”

 

Pentru luptatorii de K1 din Moldova sezonul 2015 abia incepe. Sambata la Chisinau urmeaza sa se desfasoare o noua GALA KOK, iar in ring vor intra alti 22 de sportivi. Printre ei se va lupta si deputatul Constantin Tutu, care se va bate cu letonul Vitalii Buhriakov.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑