Gestul lui Cristi Tănase față de fanii Stelei, înțeles de un fost coleg: "Mereu aveau ceva urât de spus"



030 марта 2015

 

**VIDEO** Gestul lui Cristi Tănase față de fanii Stelei, înțeles de un fost coleg:

VIDEO România - Insulele Feroe 1-0. Finalul partidei de la Ploiești, de pe ”Ilie Oană”, a fost unul mai puțin plăcut pentru tricolori. Publicul prezent la meci a acuzat în termeni duri maniera de joc a elevilor lui Anghel Iordănescu din repriza a doua. În plus, fotbaliștii Stelei, în frunte cu Tănase, au fost huiduiți copios.

La minute bune după terminarea partidei, Lucian Sânmărtean, cel care a fost ales ”Omul meciului”, a acordat un interviu ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport. Mijlocașul celor de la Al Ittihad a sărit în apărarea fostului său coleg de la gruparea roș-albaștrilor.

”Și Tănase și Popa sunt jucători reprezentativi pentru echipa națională, fotbaliști de calitate. Păcat de atitudinea oamenilor față de Tănase, fiindcă atunci când este îmbrăcat cu echipamentul naționalei trebuie privit într-un alt fel.

Indiferent de ce greșeli a făcut. Țin însă să-l felicit fiindcă a rezistat foarte bine la presiunea publicului și a făcut un joc bun. A avut încredere și este de apreciat lucrul acesta”, a spus Sânmărtean.

Referitor la gestul pe care Tănase l-a avut față de suporterii Stelei, Sânmărtean a sărit în apărarea fostului său coleg.

”Tănase, și în perioada în care eram eu acolo, era luat în colimator. Lumea avea tot timpul câte un cuvânt greu de spus. Să știți că nu e ușor să reziști presiunii publicului, care de fiecare dată te pune sub presiune, de fiecare dată te înjură, de fiecare dată îți vorbește altfel.

Și eu am reacționat de atâtea ori, deci m-am pus în pielea lui Tănase și reacția lui a venit oarecum normal”, a spus Sânmărtean.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑