Ultimul test de la U21 înaintea preliminariilor pentru EURO e marți, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1



030 марта 2015

 

**VIDEO** Ultimul test de la U21 înaintea preliminariilor pentru EURO e marți, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

Selecționata sub 21 de ani a României se pregăteşte intens pentru startul preliminariilor Campionatului European. Îşi va încerca forţele cu reprezentativa de tineret a Ciprului, marți, 31 martie, de la ora 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

VIDEO România - Islanda 3-0 (U21). Partida cu Cipru este ultima înaintea startului preliminariilor pentru EURO 2017. Tricolorii speră să obțină un nou succes sub comanda lui Cristi Dulca, după ce selecționerul a debutat cu dreptul impotriva Islandei, datorită dublei lui Pușcaș și a reușitei lui Mitriță.

"Urmează această partidă cu Cipru, pe care o tratăm la fel de serios pentru că este ultimul meci mai important înaintea unui meci oficial al nostru, cel cu Armenia. Îmi doresc să avem cel puțin vizavi de joc o implicare bună, o atitudine și - de ce nu - un scor pe măsura așteptărilor.", a spus Cristian Dulca, la conferința de presă de luni.

"Sperăm să ne facem jocul cum am făcut și în meciul anterior, cu siguranță dacă vom avea aceeași atitudine rezultatul va fi pozitiv.", a spus și Dorin Rotariu.

Dulca nu se va putea baza, împotriva Ciprului, pe Mitriță, dar la lot a revenit un alt jucător al Viitorului, Cristi Manea. Și Claudiu Bumba, marcator a 4 goluri pentru ASA Tg. Mureș, este apt și poate fi folosit din primul minut.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Sursa foto: frf.ro


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑