Dinamo este în criză. Stanciu: ”E un blocaj psihic la jucători. Echipa, indiferent ce ar vrea, nu merge!”



030 марта 2015

 

**VIDEO** Dinamo este în criză. Stanciu: ”E un blocaj psihic la jucători. Echipa, indiferent ce ar vrea, nu merge!”

VIDEO Debrecen - Dinamo 6-0. Cel mai recent amical disputat de roș-albi în Ungaria a produs o stare de nervozitate în rândul grupării bucureștene.

Daniel Stanciu, managerul general al lui Dinamo, a spus, invitat fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, că cei din conducerea clubului au identificat problemele de la echipă.

”Este un blocaj psihic la jucători. S-a lucrat foarte bine începând din iarnă. Au venit 11 jucători, zic eu de valoare, peste ce au fost în tur, s-au creat conditii, suntem cu salariile la zi, avem unele dintre cele mai bune condiții dintre echipele din Liga 1, dar e clar că ceva n-a mers de la inceput.

Probabil că cei care au venit nu s-au putut integra, probabil că cei care au rămas în lot, mă refer la acei jucători care au fost și în tur, nu i-au putut integra pe cei nou veniți, probleme de comunicare, este clar că este și vina mea”, a spus Stanciu.

Fostul conducător al celor de la ASA Târgu Mureș a recunoscut că Dinamo este un club mult mai greu de condus decât unul din provincie.

”Este un moment foarte greu, mai ales că Dinamo este un club dificil de coordonat. S-au adunat foarte multe lucruri. Poate a contribuit și schimbarea lui Mihai Teja, probabil că nici strategia vechiului staff n-a fost adecvată acestui club, apoi a venit Stoican, care a preluat din mers o echipă cu probleme tehnice, tactice, fizice, dar și altele mărunte care se adună”, a continuat oficialul ”câinilor”.

Daniel Stanciu a spus că nu trebuie făcut un caz prea mare din forma de moment a lui Dinamo, a dat exemplu pe Borussia Dortmund, dar a și făcut un apel către suporteri.

”Din păcate, este un moment foarte greu pentru Dinamo. Nu este însă un capăt de țară. Toate echipele trec prin asta, uitați-vă la Borussia Dortmund, care din finalistă a UEFA Champions League ajunsese pe ultimul loc în Bundesliga.

Am ajuns într-un moment în care echipa, indiferent ce ar vrea, nu merge. În mare, noi am identificat problemele dar e foarte greu să le rezolvi într-un timp foarte scurt.

De aceea am și un mesaj pentru suporteri. Echipa are nevoie de susținere. Avem trei meciuri grele în opt zile, acasă cu Botoșani, deplasare cu Iași și apoi derby-ul cu Rapid pe Național Arena. Jucătorii simt nevoia să fie susținuți de public”, a conchis Stanciu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑