Cel mai bun pasator din Liga 1 poate pleca de la Dinamo: "Mă simt în stare să mă transfer în alt campionat"



030 марта 2015

 

**VIDEO** Cel mai bun pasator din Liga 1 poate pleca de la Dinamo: 

Dinamovistul Dorin Rotariu a marcat un singur gol în acest sezon, dar a devenit cel mai bun pasator din Liga 1 după plecarea lui Sânmărtean. Cu un total de 6 assist-uri, mijlocașul în vârstă de 19 ani i-a depășit pe brazilienii De Amorim și Boldrin.

Monitorizat chiar și de Manchester United sau PSV Eindhoven, Rotariu se gândește la un transfer peste hotare: "Mă simt în stare să plec într-un alt campionat". Vara trecută, clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare îl declara netransferabil timp de un an, lăsând loc pentru o posibilă mutare la finalul actualului sezon.

"Mă bucur că ajut echipa cum pot. Mă bucură și să evoluez cât mai bine, nu neapărat să dau goluri. Asta a fost sa fie, eu îmi doresc, normal, să înscriu, să joc superb, să fiu cel mai bun, dar nu toți suntem Messi.", a declarat Dorin Rotariu, luni, într-o conferință a echipei naționale U21 a României.

"Eu la momentul acesta mă simt în stare să plec afară, dar vine vorba și de evoluția mea. Trebuie să fie una mai bună, pentru că atunci când vine o echipă, pretențiile sunt mari, chiar foarte mari.", a mai precizat mijlocașul în vârstă de 19 ani.

VIDEO Debrecen - Dinamo 6-0. Chiar dacă Dinamo a pierdut la 6 goluri amicalul cu Debrecen, readucerea lui Flavius Stoican pe banca alb-roșiilor este apreciată de Rotariu.

"Cu toții am avut o relație foarte bună, cu domnul Stoican, toți jucătorii care am fost atunci, și sperăm să menținem această colaborare bună.", a mai precizat mijlocașul "câinilor roșii".

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑