Fanii F1, cu ochii pe imbatabilul Rosberg. Ce așteptări are neamțul de la Marele Premiu al Rusiei



030 апреля 2016

Nico Rosberg, liderul clasamentului general al campionatului mondial de automobilism Formula 1, se aşteaptă la o cursă dificilă în etapa următoare, la Marele Premiu al Rusiei.
Deşi a câştigat primele 3 etape din acest sezon, pilotul echipei Mercedes consideră că adversarii îi pot da o replică tare pe circuitul de la Soci.
"Am pilotat destul de bine, dar adversarii mei au ratat startul sezonului. Aştept că ei vor reveni, în special Lewis Hamilton. Ca de obicei ar putea fi o luptă frumoasă şi dură cu el", a declarat Rosberg.
Datorită evoluţiei bune la începutul sezonului Rosberg şi-a creat un avantaj de 36 de puncte faţă de colegul de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Campionul mondial ocupă locul secund în clasamentul general. Britanicul s-a impus la Marele Premiu al Rusiei în ultimii doi ani.
Hamilton vine după o evoluţie modestă la Marele Premiu al Chinei, unde s-a clasat pe poziţia a şaptea din cauza unor probleme în calificări.
Totodată, pentru Rosberg, principala ameninţare pare să vină, totuși, de la Ferrari.
Scuderia a adus în Rusia o aripă-faţă de specificaţie nouă, dar şi un update pentru motor, care ar trebui să crească numărul cailor putere pentru a micşora diferenţa de performanţă ce o separă de Mercedes.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑