Sărbătoare în Spania. Sevilla a celebrat trofeul cucerit în Liga Europei



030 мая 2015

 

Echipa spaniolă Sevilla a sărbătorit alături de suporteri cel de-al patrulea trofeu cucerit în Liga Europei. Jucătorii au fost întâlniţi ca nişte eroi la aeroport.

După ce a ajuns la Sevilla, deţinătoarea Ligii Europei a defilat într-un autocar decapotabil până în centrul oraşului. Mii de suporteri au ieşit pe străzi pentru a sărbători alături de jucători.

Ajunşi la havuzul Fuente de Sevilla, unii fotbalişti nu s-au putut abţine să nu sară în apă în timp ce alţii au agăţat fulare de statui.

Petrecerea s-a încheiat pe terenul echipei Sevilla. Toţi membrii formaţiei au intrat pe rând pe stadion în ovaţiile microbiştilor.

Sevilla a învins Dnipro în finala Ligii Europei cu 3-2 şi a cucerit trofeul pentru a doua oară la rând. Totodată, gruparea iberică a devenit prima echipă din istorie care reuşeşte să cucerească patru titluri în această competiţiei.

După succesul din acest an, Sevilla şi-a asigurat calificarea în grupele Ligii Campionilor, chiar dacă a ocupat locul cinci în Campionatul Spaniei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑