Şumudică a terminat sezonul neînvins pe banca Astrei: "Nu ştiu dacă rămân"



030 мая 2015

 

**VIDEO** Şumudică a terminat sezonul neînvins pe banca Astrei:

VIDEO. Dinamo - Astra 0-2. Marius Şumudică i-a schimbat faţa câştigătoarei de anul trecut a Cupei României. A câştigat 16 din cele 18 puncte posibile de la venirea pe banca giurgiuvenilor, care au terminat pe 4 în Liga I.

Jucătorii au început să îşi primească din restanţele financiare, dar Şumudică nu ştie încă dacă va rămâne la club. Are oferte din Golf.

"În momentul în care faci 16 puncte din 18 înseamnă mult. Fără jucători eram 0 ca antrenor la Astra. Există o simbioză. Sunt fericit că foarte repede m-am făcut înţeles şi au venit rezultatele.

Echipa s-a antrenat tot timpul. S-au mai plătit două salarii din banii de la UEFA. Lucrurile încep să intre în normal. Nu ştiu dacă rămân la Astra. Voi avea o discuţie cu patronul echipei. Mă duc la Jilava unde e închis şi voi avea o discuţie cu el", a declarat fostul atacant al Rapidului.

Şumudică a disputat 3 meciuri în cariera de antrenor împotriva lui Mircea Rednic şi a obţinut 3 victorii. Cei doi au fost colegi la Rapid în sezonul 1998-1999, atunci când giuleştenii au câştigat titlul sub conducerea lui Mircea Lucescu.

"Azi am reuşit să câştigăm un meci extraodinar. Nu cred că s-a pus problema învingătoarei. Am dominat de la un cap la celălalt. Puteam să marcăm de mai multe ori, dar e bine şi aşa. Sper, pentru el, ca Mircea să reuşească să mă bată", a adăugat tehnicianul de 44 de ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑