Final Four-ul de la Koln, ÎN DIRECT la Digi Sport! Maghiarii de la Veszprem caută revanșa cu Kiel



030 мая 2015

 

**VIDEO** Final Four-ul de la Koln, ÎN DIRECT la Digi Sport! Maghiarii de la Veszprem caută revanșa cu Kiel

Câştigătoarea Ligii Campionilor în handbalul masculin se decide în Final Four-ul de la Koln, transmis de Digi Sport în acest weekend.

Barcelona şi Kielce se întâlnesc în prima semifinală, în direct la Digi Sport 2, sâmbătă, de la ora 16:15. O victorie ar propulsa cea mai titrată echipă a competiţiei în cea de-a 13-a finală din istorie.

Barcelona are 8 trofee ale Ligii Campionilor, în timp ce polonezii au ajuns în semifinale şi în urmă cu doi ani.

"Au fost în Final Four şi în anii trecuţi, au câştigat campionatul în Spania, cred că formează o echipă foarte bună", a spus Julen Aguinagalde, de la Vive Kielce.

Semifinala de anul trecut, dintre THW Kiel şi Veszprem, se va reedita sâmbătă seara, în direct la Digi Sport 2, de la ora 19:00.

În 2014, nemţii au avut câştig de cauză, însă maghiarii caută revanşa. De trei ori câştigători ai competiţiei în ultimele opt sezoane, jucătorii lui Kiel au şi ei o revanşă de luat. Anul trecut au ratat trofeul, după o finală sută la sută germană, contra lui Flensburg.

"Am jucat împotriva lor anul trecut în semifinale, în sferturi acum doi ani, cred că acum este momentul nostru. Am pierdut de două ori, dar a treia oară cred că ne vom impune", este optimist Cristian Ugalde, de la Veszprem.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑