Hagi a stabilit obiectivul Viitorului în sezonul viitor: "Vrem să ajungem în play-off!"



030 мая 2015

 

**VIDEO** Hagi a stabilit obiectivul Viitorului în sezonul viitor:

VIDEO FC Botoșani - Viitorul 4-4. Viitorul a încheiat sezonul cu o remiză spectaculoasă la Botoșani, scor 4-4. La final, Gică Hagi s-a declarat mulțumit de felul în care a evoluat echipa sa, mai ales că fiul său de 16 ani a înscris primul său gol în Liga 1, alături de un alt puști al Academiei, Carlo Casap.

În sezonul viitor, Hagi își propune un obiectiv mai îndrăzneț și este hotărât să ajungă în play-off-ul Ligii 1.

"Echipa a jucat bine, am avut ocazii, am revenit de la 0-2, lucru important, dar am marcat și trei goluri. Au marcat doi puști de 16 ani, dar îi felicit pe toți jucătorii. Totuși, am vrut la final să văd toți fotbaliștii din Academie. Sunt fericit pentru Ianis, dar se poate și mai bine, a fost examenul lui, la primul meci din postura de titular.

Ei (n.n. jucătorii) trebuie să rămână acum modești și să muncească în continuare, pentru că suntem pe drumul cel bun. Am făcut lucruri mari în acest an, suntem o echipă competitivă și mă bucur că am rămas în prima ligă. Acum, noi încercăm să luăm jucători buni, iar la anul să ajungem în play-off", a spus Hagi, la finalul meciului de la Botoșani.

Viitorul a încheiat sezonul 2014-2015 din Liga 1 pe locul 11, cu 43 de puncte (11 victorii, 10 remize și 13 înfrângeri).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑