Rednic i-a făcut praf pe jucători la finalul stagiunii: "Unii nu au ce căuta aici. Dinamo va arăta altfel!"



030 мая 2015

 

**VIDEO** Rednic i-a făcut praf pe jucători la finalul stagiunii:

VIDEO. Dinamo - Astra 0-2. Mircea Rednic a suferit primul eşec în acest mandat pe banca bucureştenilor şi i-a făcut praf pe jucători, anunţând că nu va pleca din "Ştefan cel Mare", chiar dacă echipa are şanse infime să iasă din insolvenţă.

Antrenorul a anunţat că va urma o curăţenie generală în lotul "câinilor roşii", dar şi că, alături de Dinu Gheorghe, a rezolvat deja şi trei transferuri pentru sezonul viitor.

"De acum încolo, eu şi cu Dinu Gheorghe vom fi responsabili de tot ce se întâmplă aici. V-am zis că nu plec. Mi-aş fi dorit să ieşim din insolvenţă. Mai sunt şanse mici. O să vedeţi că Dinamo va arăta altfel de la anul. Va fi un amestec între jucători cu experienţă şi cei tineri cu care mai trebuie lucrat.

Ne trebuie jucători care să merite să joace la Dinamo. Sunt mulţi jucători care nu au ce căuta la Dinamo. Nu ai voie să ai atitudinea asta. Chiar dacă adversarul e mai bun, măcar să încerci să alergi, nu să fii umilit. Eu omoram doi dacă eram pe teren. Nici măcar agresivitate. Stai şi te uiţi. Mai aveau puţin şi băteau din palme că se uitau cum pasează. Avem acordul de la trei jucători buni de la noi din campionat", a declarat Rednic în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

"Puriul" nu a uitat să îi "înţepe" nici pe oamenii care s-au ocupat în această stagiune de transferurile de la Dinamo, Daniel Stanciu şi Constantin Anghelache, dar i-a luat apărarea finanţatorului Ionuţ Negoiţă, chiar dacă echipa a avut cea mai slabă clasare din ultimii 43 de ani.

"Am înţeles că au fost bonusuri de când am venit eu şi înainte. Din punct de vedere financiar, domnul Negoiţă a asigurat tot. El nu este de vină pentru transferurile care s-au făcut. Cei care au făcut aceste transferuri şi acum nu mai sunt ar trebui să răspundă", a adăugat fostul internaţional.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑