Întăriri în ofensivă. Steaua vrea să aducă un jucător de la FC Botoşani: Quenten Martinus



030 мая 2015

 

**VIDEO** Întăriri în ofensivă. Steaua vrea să aducă un jucător de la FC Botoşani: Quenten Martinus

VIDEO Steaua - FC Botoșani 2-0. În ziua în care roș-albaștrii au câștigat campionatul, după remiza de la Iași, coroborată cu înfrângerea celor de la ASA, la Târgu Mureș, în fața Oțelului, finanțatorul Gigi Becali a reiterat lista cu achizițiile din această vară.

La miezul nopții, pe culoarele Aeroportului Henri Coandă, Becali a spus, printre altele că ”Alcenat, Budescu, De Amorim, Tamuz, Cernat vor veni la Steaua. Eu când îi vreau îi și iau. Bine, acum să nu creadă ei că gata, îi vrea Becali, cerem acum nu știu cât că dă Becali. Nu, că nu dau”, a spus latifundiarul, înconjurat de reprezentanții mass-media.

Apoi, ca la un semnal, omul care decide totul la Steaua a simțit nevoia să mai facă o completare:

”Mai este unul pe care vreau să-l iau, este de la Botoșani”, a spus enigmatic Becali.

Fotbalistul, care are șanse să îmbrace tricoul roș-albastru în sezonul viitor, pare a fi, potrivit Gazetei Sporturilor, Quenten Martinus (24 de ani), un atacant din Antilele Olandeze, sosit la gruparea moldoveană în vara trecută.

Martinus nu a jucat deloc contra Stelei, în partida din etapa a 32-a a Ligii 1, deși nu a avut probleme de sănătate. A fost doar rezervă neutilizată. În schimb, Martinus a jucat în etapa a 31-a, contra Pandurilor, dar și în ultima etapă, în 4-4 cu Viitorul, de la Botoșani.

Extrema moldovenilor poate evolua foarte bine pe ambele benzi, dar poate juca, la nevoie, și ca al doilea vârf într-o linie de trei în spatele unui vârf împins. De asemenea se pliază perfect și într-un sistem ultraofensiv, 4-3-3.
Martinus mai are însă un an de contract și deci trebuie transferat pe bani de la FC Botoșani, club care se pare că nu stă de vorbă cu nimeni pentru mai puțin de 500.000 de euro.

3 goluri a marcat Martinus în cele 29 de prezențe în tricoul botoșănenilor


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑