Ianis Hagi, elogiat în presa italiană după primul său gol marcat în Liga 1. ”Va veni la Firenze din sezonul următor”



030 мая 2015

 

Ianis Hagi, elogiat în presa italiană după primul său gol marcat în Liga 1. **”Va veni la Firenze din sezonul următor”**

VIDEO FC Botoșani - FC Viitorul 4-4. În partida din Moldova, ultima pentru ambele formații în actualul campionat, Gică Hagi a mizat din primul minut și pe fiul său, iar acesta nu a rămas dator. Ianis a marcat golul prin care echipa sa a preluat conducerea cu 3-2, după ce gazdele au condus cu 2-0.

Golul marcat de Ianis Hagi (16 ani), primul al său în Liga 1, are șanse considerabile să rămână și ultimul, dacă ne raportăm la cât mai multe indicii potrivit cărora Hagi jr este ca și acontat de Fiorentina.

Unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din Peninsulă, Gianluca Di Marzio, susține că Ianis Hagi va evolua în Serie A din sezonul viitor.

”Hagi jr este noul jucător al Fiorentinei. Transferul este deja finalizat, iar tânărul fotbalist va veni la Firenze din sezonul următor.

Fiorentina râde şi îşi freacă mâinile de bucurie pentru că a reuşit transferul şi aşteaptă să-l vadă la lucru în Serie A. Cu siguranţă, Hagi va încântă fanii” a notat Di Marzio.

Canalele de sport din portofoliul RCS & RDS vor difuza, EXCLUSIV în România, ediţiile 2015/2016, 2016/2017 şi 2017/2018  ale campionatului italian de fotbal Serie A.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑