Meciuri INCENDIARE în Cupele de fotbal ale Spaniei şi Angliei



030 мая 2015

 

Antrenorul Barcelonei Luis Enrique susţine că echipa sa trebuie să câştige finala Cupei Regelui cu Athletic Bilbao pentru a spera la tripla istorică. Catalanii au câştigat în acest sezon al cincilea titlu de campioană a Spaniei din ultimii şapte ani şi vor juca de asemenea și finala Ligii Campionilor, cu Juventus.

De partea cealaltă, Athletic Bilbao a ajuns pentru a treia oară în ultimii şapte ani în finala Cupei Spaniei.

"Ne-au mai rămas două meciuri, două finale. Este sfârşitul sezonului şi sperăm să învingem în primul meci cu ajutorul unui fotbal frumos. Acesta este obiectivul nostru. Athletic este una dintre cele mai incomode echipe, pentru că face presiune pe adversarii săi şi are o posesie bună", a spus Enrique.

Finala Cupei Spaniei dintre Barcelona şi Athletic Bilbao se va disputa astăzi, pe Camp Nou, de la ora 22 şi 30 de minute.

Tot în această seară, Arsenal se va duela cu Aston Villa în finala Cupei Angliei. Londonezii speră să-şi păstreze trofeul cucerit anul trecut și pornesc drept favoriţi în acest duel.

"Suntem concentrați la maximum, pentru că am luptat enorm pentru a ajunge până aici. Am eliminat Manchester United, iar apoi am avut parte de două victorii mari pentru a obţine calificarea în finală. Acum vrem să ne facem treaba până la capăt", a afirmat tehnicianul de la Arsenal Arsene Wenger.

Aston Villa nu a mai câştigat trofeul din 1957, iar în acest  sezon s-a clasat abia pe locul 17 în campionat. Chiar şi aşa, antrenorul Tim Sherwood speră la o minune în finala cu Arsenal: "Nu este nimic rău în faptul că credem în victorie. Ştim că suntem mai slabi şi realizăm acest lucru. Am fost slabi tot sezonul, dar am reuşit să evităm retrogradarea. Acum trebuie să ne asigurăm că vom câştiga Cupa Angliei".

Finala Cupei Angliei dintre Arsenal şi Aston Villa se va disputa pe stadionul Wembley, cu începere de la ora 19 şi 30 de minute.   

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑