Echipa de rugby Lupii Albi Chisinau a pierdut meciul cu formatia Credo Odessa, 14-33, dar ramane pe locul 2 in liga est-europeana de rugby-15 - VIDEO



030 мая 2015

Ghinion in duelul cu liderul. Echipa de rugby Lupii Albi Chisinau a pierdut astazi meciul cu formatia Credo Odessa, scor 14 la 33. Moldovenii raman pe locul secund in liga est-europeana de rugby-15, o competitie desfasurata in premiera.


Lupii Albi au iesit pe gazonul stadionului Dinamo din capitala hotarati sa bata liderul Credo. Insa au avut un inceput mai slab si au permis ucrainenilor sa preia conducerea pe tabela de scor. Abia pe finalul reprizei Lupii Albi, echipa cu mai multi rugbisti din selectionata Moldovei in lot, a jucat coerent si a redus din diferenta, scor 14 la 18. Partea secunda a inceput ca si prima - cu un joc splendid al gruparii din Odessa. Si-a spus cuvantul experienta ucrainenilor. Credo a dominat si la final s-a impus cu scorul de 33 la 14. 

Andrei ROMANOV, RUGBIST LUPII ALBI 
“A fost diferenta pentru ca nu am putut sa ne mobilizam si am gresit foarte mult. S-a acumulat oboseala si am facut multe greseli pe centrul terenului si cand am batut la poarta.”


Vladislav BULGACOV, RUGBIST CREDO 
“Echipa moldovenească s-a prezentat foarte bine, ne-a fost foarte greu. Doar datorită acţiunilor mai coerente am reuşit să învingem.” 


Liga Est-Europeana de Rugby-15 este o competitie nou-formata, care include 6 echipe: 3 din Ucraina si 3 din Moldova. Tara noastra este reprezentata de Lupii Albi Chisinau, Sporting ASEM si echipa Triumf a Academiei Militare Alexandru cel Bun. 


Vasile REVENCO, PRESEDINTELE FEDERATIEI DE RUGBY 
"Este o liga in care, cred eu, pe viitor trebuie sa marim numarul echipelor participante si, daca vom reusi aceasta, cu siguranta va fi o liga care va pune concurenta celor din Anglia, Franta si alte tari."


Dupa meciul de astazi, Credo Odessa si-a intarit pozitia de lider cu 29 de puncte. Lupii Albi Chisinau sunt pe locul secund in clasament, la 4 puncte in spate, dar au si cu un meci mai mult jucat. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: rugby, lupii albi chisinau, lupii albi chisinau,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑