Burleanu spulberă speranțele retrogradatelor: "Prea târziu, nu e nicio posibilitate să revenim la 18 echipe"



030 мая 2015

 

**VIDEO** Burleanu spulberă speranțele retrogradatelor:

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, le-a risipit speranţele celor de la Rapid şi Universitatea Cluj de a rămâne în Liga 1 şi în sezonul viitor. Oficialul a anunțat că numărul echipelor nu se va mări.

Sistemul competițional va rămâne cel cu 14 echipe și sistem play-off / play-out, așa cum s-a stabilit încă de anul trecut. Încercările de a reveni la 18 echipe sau chiar 16 din sezonul viitor sunt sortite eşecului, potrivit conducătorului FRF.

"În momentul de față după ce toți președinții din Liga 1 au fost de acord cu reducerea numărului de echipe și acum, după ce s-a terminat campionatul, să vii să spui că vrei să revii la 18 echipe e o abordare eronată.", a spus Răzvan Burleanu.

Retrogradatele Gaz Metan Mediaş, Universitatea Cluj, FC Braşov şi Rapid sperau să profite de pe urma unei noi schimbări de sistem. Toate, însă, vor evolua în Liga a doua din sezonul viitor.

"Am spus că nu am fost de acord cu această reducere însă în momentul de față e prea târziu de intervenit. Nu e nicio posibilitate legală, absolut deloc.", a mai precizat președintele FRF.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑