Jugurtha Hamroun va rămâne în Liga 1, după ce și-a dat acordul să joace pentru Petrolul sezonul viitor



030 мая 2015

 

**VIDEO** Jugurtha Hamroun va rămâne în Liga 1, după ce și-a dat acordul să joace pentru Petrolul sezonul viitor

Mijlocașul algerian Jugurtha Hamroun (26 de ani) a fost surpriza plăcută a Oțelului în acest retur din Liga 1. Adus din Turcia, de la Karabukspor, Hamroun a marcat de patru ori în 11 apariții, reușitele sale fiind de obicei foarte spectaculoase.

După retrogradarea Oțelului, Hamroun a atras interes din partea mai multor echipe din Liga 1, dar favorită la obținerea semnăturii sale este Petrolul, care a purtat deja discuții de principiu cu fotbalistul african. Informațiile din presa locală indică spre un transfer iminent, dar aceasta nu este singura achiziție importantă plănuită de prahoveni.

Printre alții, Petrolul tratează și cu atacantul camerunez Justin Mengolo, care a marcat 5 goluri pentru U Cluj în acest sezon. Mengolo a dat probe la Petrolul în urmă cu două sezoane, dar staff-ul tehnic de la acea vreme a considerat că masivul vârf de atac nu este suficient de bun, astfel că proaspătul internațional nu a fost păstrat în lot.

Tot de la U Cluj va reveni fundașul central Ioan Neag (20 de ani). Internaționalul de tineret a mai evoluat pe ”Ilie Oană” în sezonul 2012-2013, disputând 5 meciuri și marcând un gol.

Cu toate că a fost creionată campania de achiziții din această vară, incertitudinea domnește la Petrolul, care a pierdut deja o mulțime de jucători importanți. Pe data de 18 iunie se va vota aprobarea sau respingerea planului de organizare al clubului aflat în insolvență, iar Mihai Teja nu a fost confirmat încă în funcția de antrenor principal pentru sezonul viiitor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑