România a dominat Open-ul de judo de la Cluj. Andreea Chițu a cucerit medalia de aur



030 мая 2015

 

Andreea Chițu a cucerit medalia de aur la Open-ul European de Judo de la Cluj. Vicecampioană mondială, Chițu a învins-o pe olandeza Brigit Ente în finala de la 52 de kilograme. La aceeaşi categorie, Larisa Florian a câştigat bronzul.

România a avut doua reprezentante şi pe podiumul de la 48 de kilograme. Monica Ungureanu a ieșit campioană, în timp ce Violeta Dumitru a câştigat bronzul. Amândouă speră la o medalie și la campionatele europene.

Monica Ungureanu a declarat pentru Digi Sport: "Este prima dată când se desfășoară un concurs de asemenea amploare la Cluj. Mă simt foarte bine, dar sunt emoții mari, pentru că se desfășoară acasă și atunci parcă și presiunea crește. Îmi doresc foarte mult să ies campioana europeană. Cred că orice sportiv își dorește acest lucru!"

Duminică, în ultima zi intră în concurs sportivii de la categoriile mari, iar România își pune speranțe în obținerea de medalii la categoria +100 kg., unde Daniel Natea și Vlăduț Simionescu sunt favoriți la un loc pe podium.

Întrecerile de la Cluj vor fi ÎN DIRECT și duminică, în direct pe Digi Sport 1, de la ora 16:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑