Realegerea lui Blatter, contestată şi de șeful FRF: "Interesul personal a primat!"



030 мая 2015

 

**VIDEO** Realegerea lui Blatter, contestată şi de șeful FRF:

Răzvan Burleanu a revenit dezamăgit de la cel de-al 65-lea congres FIFA. Preşedintele FRF a luat parte la alegerile pentru şefia forului mondial, în urma căruia Sepp Blatter a obţinut cel de-al cincilea mandat.

Câştigător al unui nou mandat în fruntea FIFA, pe care o conduce din 1998, Blatter nu s-a bucurat de susţinerea românilor.

Preşedintele FRF a fost de partea prinţului Ali Bin Al-Hussein, retras înainte de turul secund. Pe primul, Blatter îl câştigase cu 133 de voturi la 73.

"La Zurich, am văzut că interesul personal a primat în faţa interesului general al fotbalului şi lucrurl acesta produce dezamăgire în ceea ce mă prveşte, dar reprezintă şi o dezamăgire la nivel european", a declarat Burleanu.

Blatter a câştigat alegerile într-un plin scandal se corupţie, după ce mai mulţi oficiali ai FIFA au fost reţinuţi de poliţia elveţiană, la solicitarea FBI.

"Aceste acuzaţii de corupţie cu câteva zile înainte de alegeri atârnă foarte greu în ceea ce priveşte încrederea. Fără încredere nu prea poţi să mai vorbeşti despre fotbal", a precizat Burleanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑