Rădoi: ”Este greu ca Steaua să schimbe denumirea doar pentru a juca în Ghencea!”



030 июня 2015

 

**VIDEO** Rădoi: ”Este greu ca Steaua să schimbe denumirea doar pentru a juca în Ghencea!”

VIDEO Steaua - Rubin Kazhan 2-1. La finalul partidei din Austria, Mirel Rădoi, noul antrenor al roș-albaștrilor, a vorbit și pe tema noului scandal care a reizbucnit între reprezentanții echipei de fotbal și cei ai Clubului Sportiv.

”Am rămas surprins de reacția lor, pentru că din discuțiile pe care le-am avut cu dânșii, ne-au asigurat că nu vor fi probleme. Acum, am rămas fără loc de antrenament.

Ne-am informat, avem ceva soluții, dar trebuie să găsim o bază pe care să ne putem pregăti cel puâin până la finalul sezonului. Nu ne putem antrena o săptămână la Mogoșoaia, o săptămână în altă parte”, a spus Rădoi la microfonul Digi Sport.

Directorul sportiv al campionilor a spus că întreaga situație afectează echipa, dar asta nu-i obligă să facă și un pas în spate.

”Este o situație, fără supărare, care doar în România se poate întâmpla. Este greu ca Steaua să schimbe denumirea doar ca să se antreneze în Ghencea. Și oricum nu o făceam gratis. Asta este, trebuie să găsim o altă soluție”, a conchis Rădoi la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑