Moment emotionane pentru Leyton Hewitt, care isi incheie cariera in 2016: fanii l-au aplaudat la scena deschisa dupa ce a fost eliminat la Wimbledon - VIDEO



030 июня 2015

Moment emotionant pentru unul dintre cei mai buni tenismani din istorie. Leyton Hewitt a pierdut in primul tur la Wimbledon si si-a luat adio de la turneu. Fanii l-au aplaudat la scena deschisa pe sportivul australian, care isi va incheia cariera in ianuarie 2016.


Leyton Hewitt a pierdut in primul tur, in fata finlandezului Jarkko Nieminen. A fost ultimul meci la Wimbledon pentru fostul lider mondial. Hewitt a castigat turneul de Mare Slem in 2002. Australianul in varsta de 34 de ani a anuntat ca se va retrage din sport in ianuarie 2016, dupa ce va juca pentru ultima data la Australian Open. In acelasi timp, favoritii au debutat in forta la Wimbledon. Sarbul Novak Djokovic a trecut de germanul Philipp Kohlschreiber, reusind sa se impuna in 3 seturi cu acelasi scor, 6 la 4. Meciul a fost intrerupt timp de cateva secunde din cauza unei pasari, care a aparut pe teren. 

Djokovic este campion in exercitiu la Wimbledon. Intr-un alt meci, elvetianul Stan Wawrinka, al patrulea tenisman al lumii, l-a invins pe portughezul Joao Sousa, scor 6 la 2, 7 la 5 si 7 la 6. Pe tabloul feminin, Maria Sarapova a castigat in fata britanicei Johanna Konta cu un dublu 6 la 2. 

Numarul 1 in topul feminin, americanca Serena Williams a trecut usor de Margarita Gasparyan, din Rusia, scor 6 la 4 si 6 la 1. Turneul de Grand Slam de la Wimbledon are un fond total de premiere de 42 de milioane de dolari. Campionii concursurilor masculin si feminin vor incasa cate 3 milioane de dolari. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: wimbledon, leyton hewitt, leyton hewitt,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑