Nebunia transferurilor în fotbalul european! Ce jucători au fost achiziționați



030 июня 2015

 

Nebunia continuă pe piaţa transferurilor! AC Milan a achiziţionat doi jucători pe care a plătit 50 milioane de euro. Real Madrid l-a readus la club pe tânărul Lucas Vazquez. 

După ce a ratat transferul lui Jackson Martinez de la FC Porto, AC Milan a reuşit să-l achiziţioneze pe atacantul Sevilliei, Carlos Bacca. Gruparea italiană a plătit pentru columbian 30 milioane de euro. Fotbalistul care a marcat două goluri în finala Ligii Europei dintre Sevilla şi Dnipro a semnat cu gruparea de pe San Siro un contract pe patru ani. Rossonerii l-au mai transferat de la Genoa pe fundaşul Andrea Bertolacci pentru 20 milioane de euro.

Totodată, AC Milan s-a despărţit de mijlocaşul ghanez Salley Muntari, care a devenit liber de contract.

Nici Inter nu rămâne în urmă pe piaţa transferurilor. Gruparea pregătită de Roberto Mancini va semna o înţelegere cu fundaşul brazilian Miranda. Acesta a evoluat în ultimii ani la Atletico Madrid şi deja a efectuat vizita medicală la noul club.

Un alt barazilian, Paulinho a plecat de la Tottenham Hotspur. Acesta s-a transferat la echipa Guanghzou Evergrande, gruparea pregătită Felipe Scolari.

Real Madrid l-a achiziţionat de la Espanyol pe fotbalistul de 23 de ani, Lucas Vazquez. Acesta este discipol al şcolii de fotbal al clubului galactic, iar madrilenii l-au răscumpărat acum cu un milion de euro.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑