EXCLUSIV Rădoi: ”Tahar este ceea ce ne lipsea la mijlocul terenului”. Ce spune despre jocul echipei



030 июня 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Rădoi: ”Tahar este ceea ce ne lipsea la mijlocul terenului”. Ce spune despre jocul echipei

VIDEO Steaua - Rubin Khazan 2-1. Aymen Tahar a semnat cu Steaua un contract valabil pe patru ani și va ajunge miercuri, 1 iulie, în cantonamentul roș-albaștrilor din Austria. Cel care s-a bucurat poate cel mai mult de realizarea acestui transfer este chiar Mirel Rădoi.

Antrenorul roș-albaștrilor a spus că Tahar este un fotbalist pe care el l-a urmărit din momentul în care a aflat că va fi numit ca ”principal” la Steaua și i s-a spus să-și facă strategia pentru viitor.

”Nu este deloc o aglomerare acolo în zona mediană odată cu transferul lui Tahar. Noi trebuie să avem dubluri de valoare pe toate posturile, este un jucător cu agresivitate la mijlocul terenului, ceea ce nouă ne lipsea, plus că dezvoltă foarte bine și faza de atac”, a spus Rădoi la microfonul Digi Sport, la finalul amicalului cu rușii.

Legat de prestația echipei din meciul cu Rubin, Rădoi a identificat care sunt problemele de joc ale campioanei, aflată pe final de pregătire în Austria.

”Sunt mulțumit doar pentru scor și pentru prestația echipei din repriza a doua. Suferim la relațiile de joc, traseele sunt noi pentru jucători și avem nevoie de timp pentru a le pune în funcțiune.

Mai sunt puține zile până la primul meci oficial și trebuie să găsim o formulă cât mai apropiată de cea pe care o vom trimite în teren. La ultimul amical, vor mai fi schimbări pentru că toți jucătorii trebuie să ajungă la minute egale de joc”, a mai spus Rădoi la Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑