EXCLUSIV Vlad Mihalcea va fi păstrat în lotul Stelei. ”Are o calitate rară în fotbalul românesc!”



030 июня 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Vlad Mihalcea va fi păstrat în lotul Stelei. ”Are o calitate rară în fotbalul românesc!”

VIDEO Steaua - Rubin Kazahn 2-1. Și în amicalul cu rușii, precum și în celelalte partide de verificare pe care roș-albaștrii le-au disputat în cele două cantonamente de pregătire, Mirel Rădoi l-a folosit destul de mult și pe juniorul Vlad Mihalcea.

Chiar dacă Steaua mai are de disputat un ultim amical, vineri, contra celor de la FC Qarabagh, campioana din Azerbaidjan, Rădoi s-a edificat asupra potențialului pe care-l are Mihalcea (16 ani) și a anunțat, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport, că juniorul va fi păstrat în lotul mare.

”Mihalcea are personalitate și tupeu în joc, ceea ce nu poate decât să te bucure, o calitate pe care foarte puțini jucători români o au. Va rămâne în lotul echipei mari, dar de acum înainte depinde doar de el pentru că va fi dificil să joace în primul 11.

Noi avem o viziune diferită față de ce se întâmplă în fotbalul românesc și anume aceea de a crește tineri”, a spus Rădoi la Digi Sport.

Mirel Rădoi a vorbit și despre situația jucătorilor care ar mai putea pleca din Ghencea.

”Vom vedea ce jucători vor avea oferte, ce jucători vor putea rămâne în condițiile lor și ale noastre. Dacă consider că un jucător nu are șanse să joace la noi și că este mai bine pentru cariera lui să joace în altă parte, atunci îi comunic personal decizia”, a mai spus Rădoi la Digi Sport. 

Ultima partidă amicală a Stelei se va disputa vineri, 3 iulie, contra celor de la FC Qarabagh, campioana din Azerbaidjan, ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑