După 11 sezoane la Chelsea Londra, Petr Cech a semnat o înţelegere cu Arsenal



030 июня 2015

 

Petr Cech a devenit oficial jucătorul echipei Arsenal Londra. Portarul în vârstă de 33 de ani a semnat un contract valabil pe patru ani cu echipa pregătită de Arsene Wenger. Acesta şi-ar putea face debutul la noul său club chiar într-o partidă împotriva fostei sale echipe.

Cech şi-a pierdut locul de titular la echipa de pe Stamford Bridge în defavoarea belgianului Thibaut Courtois şi a declarat că a decis să părăsească campioana Angliei, când a realizat că lucrurile nu se vor schimba.

"Am vorbit cu antrenorul echipei Arsene Wenger şi evident am simţit o diferenţă enormă. Eu sunt mai înfometat ca niciodată, am aceeaşi convingere şi motivaţie pentru a câştiga trofee aşa cum se întâmpla acum 10 sau 15 ani, sau pe când eram încă copil. După ce am vorbit cu Wenger, am înţeles că pot realiza acest lucru aici", a spus Cech.

Arsenal a plătit aproximativ 16 milioane de euro pentru transferul lui Cech de la Chelsea. Goalkeeperul naţionalei Cehiei a venit la echipa de pe Stamford Bridge de la clubul francez,  Rennes în iulie 2004. Cu "aristocraţii", el a câştigat 13 trofee, printre care o dată Liga Campionilor şi de patru ori campionatul Angliei.

Cech, care este primul transfer al lui Arsenal în acest intersezon, ar putea debuta pentru "tunari" pe 2 august,  împotriva fostei sale echipe Chelsea, în Cupa Angliei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑