Hoban: ”Nu exista adversar mai greu ca Plzen, dar visul nostru este să ajungem în grupele Europa League”



030 июля 2014

**VIDEO** Hoban: ”Nu exista adversar mai greu ca Plzen, dar visul nostru este să ajungem în grupele Europa League”

Ovidiu Hoban recunoaște valoarea trupei din Cehia, dar le promite fanilor că el și colegii săi nu se vor face de râs. Petroliștii au ambiția, mai mult ca niciodată, de a ajunge în grupele Europa League.

Cu două zile înainte de unul dintre cele mai importante meciuri ale Petrolului din această vară, cel cu Viktoria Plzen, care se va juca joi, 31 iulie, la Ploiești, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Ovidiu Hoban (31 de ani) a acordat un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport.

”Suntem în fața unui meci extrem de important pentru club, contra unei echipe puternice, reprezentantă a unui fotbal de calitate. Sper ca noi să fim la înălțime și să demonstrăm că n-am ajuns întâmplător până aici.

Cred în echipa mea, cred în ce știm noi să facem, cu siguranță vom fi învingători după această dublă”, a spus Hoban.

Chestionat dacă Petrolul poate rezolva calificarea încă din primul meci, internaționalul român a replicat:

”Orice este posibil. Vom încerca să tranșăm calificarea încă de joi, dar nu va fi deloc ușor. Totuși, calificarea se joacă în dublă manșă. Este cel mai greu adversar peste care am fi putut da, au și un avantaj pentru că Dusan Uhrin jr cunoaște foarte bine fotbalul românesc, mentalitatea noastră, dar sper ca noi să ne impunem jocul și la final să ne calificăm”, a conchis Hoban pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑