Zâmbete și voie bună la antrenamentul oficial al Stelei dinaintea meciului cu Aktobe



030 июля 2014

 

**VIDEO** Zâmbete și voie bună la antrenamentul oficial al Stelei dinaintea meciului cu Aktobe

60 de minute a durat antrenamentul oficial, care s-a derulat chiar pe stadionul pe care se va disputa și meciul cu Aktobe.

Delegația Stelei a ajuns în Kazahstan după un zbor de trei ore și jumătate, care a fost parcurs cu un charter. Aeronava a evitat spațiul ucrainean și a ajuns în Kazahstan, după ce a survolat spațiul aerian al Turciei.

Odată ajunși la Aktobe, roș-albaștrii s-au cazat la Hotelul Green Land, situat undeva la marginea orașului. Fotbaliștii au servit masa de prânz, după care s-au odihnit iar de la ora 18:00 (20:00, cea locală) au efectuat antrenamentul oficial.

Ședința de pregătire, ce a fost coordonată de către Costel Gâlcă n-a fost una de durată și nici de o intensitate foarte mare. După ce antrenorul le-a ținut un speech elevilor, a început lucrul cu mingea.

Buna dispoziție a fost elementul de bază ce s-a desprins la antrenamentul oficial, dar au fost și destule momente în care fotbaliștii au arătat determinare și concentrare.

După antrenament, a urmat o conferință de presă, la care au participat Gâlcă și Arlauskis. Portarul lituanian a jucat și rolul de translator pentru jurnaliștii kazahi (DETALII AICI și VIDEO).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑