Cine este noul antrenor al formaţiei Los Angeles Lakers



030 июля 2014

 

Los Angeles Lakers are un nou antrenor. Conducerea echipei din NBA l-a numit în funcţia de antrenor principal pe fostul baschetbalist al formaţiei din Los Angeles, Byron Scott.

După ce l-au transferat pe Jeremy Lin de la Houston Rockets, Los Angeles Lakers a găsit și un nou antrenor. Byron Scott a semnat un contract valabil pe patru ani cu trupa din "Orașul Îngerilor".

Născut pe 28 martie 1961, Scott a evoluat ca jucător atât în NBA, cât şi în Europa. Fostul baschetbalist a jucat la Los Angeles Lakers, Indiana Pacers, Vancouver Grizzlies sau Panathinaikos Atena. El a câştigat de trei ori Liga Nord-Americană de baschet.

Byron Scott și-a început cariera de antrenor la formaţia Sacramento Kings. De asemenea, tehnicianul a pregătit pe New Jersey Nets, New Orleans Hornets și Cleveland Cavaliers. Specialistul originar din Utah a fost numit şi "Antrenorul anului" în NBA cu şase ani în urmă. Scott l-a înlocuit la Los Angeles Lakers pe Mike D'Antoni.

În sezonul trecut, formaţia din Los Angeles a avut unul dintre cele mai slabe evoluţii din istorie. Lakers a încheiat competiția precedentă cu 55 de înfrângeri şi doar 27 de victorii, ratând calificarea în play-off.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑