Răzvan Lucescu nu are probleme de lot. Așteaptă un joc spectaculos cu Plzen: "Va fi un meci cu ritm!"



030 июля 2014

 

**VIDEO** Răzvan Lucescu nu are probleme de lot. Așteaptă un joc spectaculos cu Plzen:

Antrenorul Petrolului Ploiești, Răzvan Lucescu jr., a susținut o amplă conferință de presă în cursul zilei de miercuri, înainte de prima manșă a turului III preliminar UEL, pe care "lupii" o vor disputa pe teren propriu, împotriva cehilor de la Viktoria Plzen.

Lucescu a vorbit despre așteptările pe care le are de la acest meci și a anunțat că nu are probleme de lot. Mutu, Toto Tamuz, Teixeira vor fi titulari pe stadionul "Ilie Oană", în meciul transmis pe Digi Sport 1.

"E o dublă interesantă, frumoasă, pe care o așteaptă fiecare jucător. Avem în față un adversar care în ultima perioadă s-a impus și și-a făcut un nume în Europa. Are experiență, este fostă participantă în grupele Champions League. Dar suntem conștienți că Viktoria Plzen nu traversează o situație foarte confortabilă în momentul de față.

></strong></em></p><p><em><strong>Totuși, ținând cont de calitatea jucătorilor și de experiența pe care o au, e clar că în orice moment își pot reveni. Trebuie să fim atenți, fiecare jucător trebuie să dea 100% în ambele situații, când n-avem mingea și când o avem. Mâine se vor întâlni o echipă cu entuziasm cu una care are mare experiență în Europa. </strong></em></p><p><em><strong>Nu va fi ușor mâine, cunosc mentalitatea, disciplina și rigurozitatea. Nu sunt accidentări, lotul este complet. Avem o stare de spirit bun, am câștigat în Albania, am câștigat la Brașov. Noi trebuie, dincolo de cum vom aborda partida, să dăm 100% la fiecare fază. Avem un anumit stil, încercăm să-l perfecționăm. </strong></em></p><p><em><strong>N-am plecat cu ideea să ne apărăm niciodată, dar pot să vă spun că echipa este organizată și lucrăm pentru asta, să fim cât mai preciși, în momentul în care nu avem controlul mingii. Va fi un meci cu ritm! a declarat Răzvan Lucescu.

Delegația cehă a sosit în România miercuri la prânz, aterizând pe Otopeni la ora 12:40, cu o cursă de la Praga, și s-a cazat la hotelul Prahova din Ploiești. Potrivit unui comunicat de presă, peste 200 de jandarmi vor fi mobilizaţi pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la meciul dintre Petrolul Ploieşti şi Viktoria Plzen.

Mircea Lucescu, elimiant de Plzen din Europa League în sezonul trecut, crede că formația ploieșteană are cel mai greu adversar în această fază a competiției dintre toate echipele românești. 

„În meciurile cu noi, de anul trecut, Viktoria Plzen a avut șansă extraordinară, dar fotbalul ceh e bine organizat, cu jucători care stau bine în teren. Poate calitatea tehnică nu este la nivelul jucătorilor români, dar la organizare sunt lângă nemți, la nivelul lor. Au și noroc cehii. Noi trebuia să le dăm șase, dar au avut noroc și s-a terminat 1-2 pentru ei, s-au calificat mai departe”, a spus Mircea Lucescu, într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special.

Partida Petrolul - Viktoria Plzen, prima manșă din turul trei preliminar al Europa League, care se va disputa joi, 31 iulie, de la ora 21:00, va fi ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1. Meciul va putea fi vizionat și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, exclusiv pentru abonații rețelei de internet al RCS-RDS. Petrolul - Viktoria Plzen va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑