S-a încheiat epopeea brazilienilor care au fugit de la Şahtar. S-a întâmplat tocmai de ziua lui Lucescu



030 июля 2014
Foto: fourfourtwo.com

Mircea Lucescu a primit cel mai bun cadou în ziua în care a împlinit 69 de ani. Antrenorul român a lui Şahtar şi-a recuperat toţi jucătorii fugari. Ultimii trei brazilieni care au refuzat iniţial să mai joace la echipa ucraineană s-au alăturat formaţiei din Doneţk.

Douglas Costa, Dentinho şi Alex Teixeira s-au alăturat lotului la Kiev, acolo unde se pregătește echipa din Donețk.

În urmă cu o săptămână, şase jucători sud-americani  ai "minerilor", brazilienii Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa, Ismaily şi argentinianul Facundo Ferreyra, au refuzat să revină în Ucraina. Jucătorii şi-au motivat decizia prin situaţia din Doneţk, iar antrenorul Mircea Lucescu a declarat atunci că de vină sunt impresarii care ar avea legături cu organizaţii criminale.

Campioana Ucrainei s-a adresat imediat la FIFA şi UEFA, iar ca urmare jucătorii au început să revină unul câte unul. Ultimii trei au ajuns chiar de ziua de naştere a lui Lucescu, care a împlinit 69 de ani.

Chiar şi fără aceşti fotbalişti, Şahtar a câştigat Supercupa Ucrainei în faţa marei rivale Dinamo Kiev, scor 2-0.

Duminica trecută, "minerii" au debutat cu o victorie şi în campionat, după ce s-a impus cu 2-0 în faţa formaţiei Metalurg Zaporoje. Partida s-a jucat la Lvov, unde formaţia lui Lucescu va disputa meciurile de acasă în competiţiile interne şi în Liga Campionilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑