Dumitru Dragomir vede 3 echipe românești din 4 în play-off-ul cupelor europene: "Petrolul va trece!"



030 июля 2014

 

**VIDEO** Dumitru Dragomir vede 3 echipe românești din 4 în play-off-ul cupelor europene:

Dumitru Dragomir a dat un pronostic categoric în ceea ce privește participantele României în preliminariile UCL și UEL. Fostul șef de la LPF este sigur că Steaua, Petrolul și Astra vor atinge play-off-urile competițiilor în care sunt angrenate1!

Acesta nu este la fel de optimist în privința CFR-ului, care trebuie să o elimine pe Dinamo Minsk pentru a ajunge în grupele UEFA Europa League. Pe de altă parte, Dragomir a criticat jocul prestat de Steaua în deplasarea cu Aktobe, din Kazahstan (VIDEO).

"Meci slab, neconcludent. Și de o parte și de alta slab. Două echipe fără busolă. Păi ce, asta e echipă în fața căreia să nu te califici? Ce Dumnezeu...", a spus ușor amuzat Dumitru Dragomir, la emisiunea Digi Sport Special, moderată de Vali Moraru.

Acesta crede că Petrolul are șanse mari să o elimine pe Viktoria Plzen, formație care în ultimii ani s-a luptat de la egal la egal cu Bayern Munchen și Șahtior Donețk. Astra joacă o "dublă" cu Slovan Liberec.

"Steaua e în primele trei din țară. Petrolul are meci greu, dar cred că va trece (n.r. de Plzen). La fel și Astra. Nu știu de CFR Cluj, e greu acolo. Eu am jucat pe acolo pe unde joacă ei (n.r. la Minsk).

Tot fotbalul european e slab, exceptând câteva echipe. Nu mai bagă nimeni bani în fotbaliști în afară de câteva echipe nemțești și unele din Anglia", a mai declarat Dragomir, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Partida Petrolul - Viktoria Plzen, prima manșă din turul trei preliminar al Europa League, care se va disputa joi, 31 iulie, de la ora 21:00, va fi ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1.

Meciul va putea fi vizionat și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, exclusiv pentru abonații rețelei de internet al RCS-RDS. Petrolul - Viktoria Plzen va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑