Calendar încărcat pentru Artur Ioniţă în campionatul Italiei



030 июля 2014
foto: sport-express.md

Primul moldovean care a ajuns în Serie A, Artur Ioniţă ar putea debuta în această competiţie pe 31 august, în meciul cu Atalanta. Tot în acest an, mijlocaşul naţionalei ar putea juca cu echipe precum AS Roma, Milan sau Inter, iar în primele zile din 2015, echipa sa, Verona va juca cu Juventus Torino.

Artur Ioniţă va avea un calendar încărcat în campioantul Italiei. Mijlocaşul naţionalei va avea de jucat cu trei echipe mari chiar în primele trei luni ale sezonului.

Moldoveanul de la Hellas Verona ar putea debuta în Serie A într-un meci disputat în deplasare cu Atalanta. Partida se va juca pe 31 august, la Bergamo. Primul meci important pentru Verona va fi deplasarea din etapa a cincea la Roma, iar peste două etape Hellas va întâlni acasă una dintre cele mai iubite echipe din Italia, AC Milan.

În etapa a 11, Ioniţă ar putea evolua pe stadionul Giuseppe Meazza, unde echipa sa are programat meciul cu Inter. Primul derby al oraşului Verona din acest sezon, denumit şi "Derby della Scala", va avea loc pe 21 decembrie, în etapa a 16. Iar în ultima rundă din tur, pe 18 ianuarie, Hellas Verona va juca în deplasare cu Juventus. 

Ioniţă, în vârstă de 23 ani, a devenit primul moldovean care a ajuns la o echipă din Serie A. Acesta a semnat cu Hellas Verona după cinci ani petrecuţi la formaţia FC Aarau, din Elveţia. Anterior, Ioniţă a jucat în campionatul Moldovei, la Zimbru Chişinău şi Iskra-Stal Rîbniţa.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑