Fabregas a marcat primul său gol la Chelsea, în amicalul cu Vitesse Arnhem. "11"-le lui Mourinho



030 июля 2014

 

**VIDEO** Fabregas a marcat primul său gol la Chelsea, în amicalul cu Vitesse Arnhem.

Achizițiile făcute de Jose Mourinho în această vară la Chelsea încep să se integreze în jocul echipei. După ce Diego Costa a marcat un gol în amicalul cu Olimpija Ljubljana (VIDEO), a venit rândul celuilalt superstar cumpărat în această vară să iasă la rampă.

Folosit ca titular în amicalul cu Vitesse Arnhem, clubul cu care Chelsea este înfrățită (patronii celor două echipe sunt buni prieteni), Fabregas a înscris dintr-o lovitură liberă executată perfect. Scorul fusese deschis de Salah, în minutul 3, iar spaniolul a marcat în minutul 23.

Formația lui Jose Mourinho a plătit suma de 38 de milioane de euro în schimbul lui Fabregas (33 de milioane de euro, plus alte 5 ca bonusuri), iar catalanii vor mai primi și alte sume importante în cazul în care trupa din Premier League va cuceri trofee în sezoanele viitoare.

La 27 de ani, Fabregas a părăsit-o pe Barcelona după 3 sezoane pe Camp Nou, timp în care a cucerit un titlu, o cupă, două Supercupe ale Spaniei, o Supercupă a Europei și un Mondial al cluburilor.

Contra lui Vitesse, Chelsea a jucat cel de-al cincilea amical al verii, iar olandezul Marco Van Ginkel a fost titularizat de Jose Mourinho împotriva fostului său club. "Albaștrii" sunt neînvinși în testele de până acum. Pe "Gerledrome", Didier Drogba s-a aflat doar în tribune.

În această vară, Chelsea i-a transferat pe Didier Drogba, Filipe Luis, Mario Pasalic, Diego Costa și Cesc Fabregas.

Echipa de start a lui Chelsea la partida cu Vitesse: Cech - Azpilicueta, Ivanovic, Cahill, F. Luis - Van Ginkel, Fabregas, Matic - Salah, D. Costa, Torres. Rezerve: Beeney, Zouma, Terry, Chalobah, Ake, Romeu, Baker, Boga, Solanke.

Cum ar putea arăta "11"-le de bază al lui Chelsea în sezonul viitor:
Courtois - Ivanovic, G. Cahill, Terry, F. Luis - Ramires, Matic - Willian, Fabregas, Hazard - Diego Costa

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑