Dragomir: "Mă îndoiesc că Rapid va rămâne în prima ligă. După ce pierde 4-5 milioane, fuge și Moraru"



030 июля 2014

 

**VIDEO** Dragomir:

Rapid are, începând de săptămâna trecută, un nou patron, pe Valerii Moraru (DETALII AICI), dar situația clubului nu este privită deloc ca una salvatoare de către fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

Dragomir se așteaptă ca și omul de afaceri moldovean care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la gruparea giuleșteană să procedeze ca alții care au investit timp de câțiva ani în fotbalul românesc: "După ce pierde 4-5 milioane, fuge și Moraru".

În opinia sa, basarabeanul nu are nimic de câștigat de pe urma preluării grupării de lângă Podul Grant, pe care o vede retrogradată la finalul acestui sezon, în principal din cauza lipsei de jucători.

"Situația de la Rapid depinde de moldoveanul ăsta (n.r. noul patron, Valerii Moraru). Nu vedeți că Rapid nici nu poate să supraviețuiască fără scandal! Începe un nou scandal, cu fostul patron și prezentul patron.

După părerea mea, după ce pierde 4-5 milioane, fuge și Moraru. La această oră Rapidul e o gaură neagră, fiindcă nu are jucători de valoare nici de vânzare, nici de făcut performanță. Mă îndoiesc că va rămâne în prima ligă.", a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Ganea e un foarte bun antrenor, și eu l-aș fi promovat. E un băiat serios, dar nu face 17 puncte în 10 etape. Nu are echipă, nu că e el bun. E un antrenor bun și serios.", a încheiat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑