Dialog amuzant între Louis Van Gaal și un jurnalist: "Știți unde este Di Maria?" / "Nu, poate știi tu"



030 июля 2015

**VIDEO** Dialog amuzant între Louis Van Gaal și un jurnalist:

Înainte să oficializeze transferul lui Angel Di Maria de la Manchester United, Paris Saint-Germain i-a învins pe "diavoli" cu 2-0 la International Champions Cup. După meci, Louis Van Gaal a fost pus în dificultate de întrebările ziariștilor referitoare la mijlocașul sud-american.

Van Gaal susține că nu știe unde se află fostul fotbalist al Realului, în vreme ce oficialii de la PSG anunță că transferul său în Ligue 1 este ca și rezolvat. Într-o discuție cu un jurnalist prezent în sală, managerul olandez a recunoscut că nu știe unde se află Angel Di Maria.

Di Maria nu a venit la reunirea lotului englezilor pe 25 iulie, astfel că Van Gaal nu l-a avut în avionul care a adus echipa în San Jose, conform programului oficial. Dacă olandezul este în ceață totală în ceea ce-l privește pe Di Maria, managerul lui PSG, Laurent Blanc, a declarat:

"Manchester United și PSG sunt echipe mari, iar negocierile pot fi dure. Dar suntem aproape de a ajunge la un acord". Di Maria a fost transferat pe "Old Trafford" anul trecut, pentru 75 de milioane de euro, dar a jucat doar 20 de partide în Premier League și nu a reușit să se adapteze la rigorile fotbalului britanic.

În afară de situația lui Di Maria, Van Gaal mai are o problemă pe cap: situația portarului spaniol David De Gea. "Este o situație care nu este favorabilă nici pentrun oi, nici pentru jucător. Probabil că el vrea să plece, vom vedea ce e de făcut", a adăugat Louis Van Gaal.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑