El este atacantul din Armenia pe care-l ia Steaua! Are 23 de ani și a marcat 20 de goluri sezonul trecut



030 июля 2015

**VIDEO** El este atacantul din Armenia pe care-l ia Steaua! Are 23 de ani și a marcat 20 de goluri sezonul trecut

Încă doi jucători sunt gata să se alăture lotului Stelei. Unul dintre ei este Jean-Jacques Bougouhi, un ivorian de 23 de ani, care a fost al doilea marcator sezonul trecut în Armenia. Digi Sport a aflat identitatea sportivului curtat de campioana României.

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a anunțat campionatul din care vin jucătorii doriți de staff-ul său: "E un armean, amândoi sunt armeni, din Capul Verde sau cam așa ceva". Antrenorul Mirel Rădoi a completat: "Sunt jucători pe care i-am urmărit, dar vom vedea, pentru că întâmpinăm dificultăți din cauza impresarilor, care au ajuns să decidă destinul jucătorilor!"

Legitimat din 2014 la FC Shirak Gyumri, Bougouhi are contract până în iunie 2016 și a fost al doilea golgheter al ediției precedente de campionat din Armenia, cu 20 de reușite. Shirak a terminat pe locul 3, iar cota de piață a ivorianului este de 300.000 de euro. Africanul a început excelent și noul sezon, marcând deja 3 goluri în 4 partide din preliminariile UEL.

În schimb, steliştii se vor despărţi cât de curând de Gabi Iancu. Atacantul de 21 ani, care a fost dorit de Poli Timişoara şi Viitorul, va ajunge în cele din urmă la Voluntari. Nouă transferuri a făcut deja Steaua în această vară, dar campania de achiziții nu s-a încheiat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑