A trecut aproape un an de când Partizan nu a mai pierdut un meci acasă. "Putem câştiga în retur"



030 июля 2015

**VIDEO** A trecut aproape un an de când Partizan nu a mai pierdut un meci acasă.

După 1-1 cu Partizan în prima manșă a turului 3 preliminar UCL, Steaua are nevoie de o victorie la Belgrad sau de o remiză cu goluri multe pentru a merge în play-off. Statistica îi poate speria pe roș-albaștri, pentru că Partizan n-a mai pierdut acasă de 19 meciuri.

Ultimul eșec suferit pe teren propriu de sârbi datează din octombrie 2014, în grupele UEFA Europa League. Partizan era învinsă atunci de Beșiktaș Istanbul cu 4-0, după golurile lui Kavlak (18), Ba (44), Ozyakup (52) și Tore (54). Partizan a fost ultima în grupa C a competiției, cu două remize în șase partide.

Din echipa de acum un an, Partizan se mai bazează astăzi doar pe Cirkovic, Stevanovic, Zivkovic, Skuletic, Grbic și Ninkovic. Antrenor la acea vreme era Marko Nikolic. De atunci, Partizan a disputat acasă 19 meciuri oficiale în toate competițiile, câștigând 14 dintre ele.

"Este evident în acest moment că Partizan pleacă favorită, deoarece un rezultat de 0-0 i-ar califica, dar la fel de adevărat este că un rezultat de 2-2 ne-ar califica pe noi. Eu cred totuşi că putem câştiga în retur. Suntem încrezători după partida din această seară şi cred că ne vom califica”, a spus antrenorul Stelei, Mirel Rădoi, la finalul meciului de la București.

Partida Steaua - Partizan s-a terminat 1-1 pe Arena Națională, iar returul decisiv de la Belgrad va avea loc miercurea viitoare de la ora 21:45, LIVE TEXT pe www.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑