Steaua mai spera la grupele Ligii Campionilor dupa ce a avut parte de o partida extrem de grea cu Partizan Belgrad - VIDEO



030 июля 2015

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti mai spera inca la grupele Ligii Campionilor. Aseara ros-albastrii au remizat, scor 1 la 1, in partida tur, de acasa, cu Partizan Belgrad, iar returul se anunta unul de foc. Castigatoarea acestei duble se califica in play-off.

 

 

Steaua a avut parte de o partida extrem de grea aseara, pe National Arena, in compania sarbilor de la Partizan Belgrad. Intr-o atmofera neobisnuita pentru Liga Campionilor, deoarece tribunele celui mai mare stadion din Romania au fost goale, Steaua a parut palida in fata campioanei Serbiei.

 

 

Ros-albastrii au avut o prima ocazie in minutul 7, dar sutul la firul ierbii a lui Muniru a fost retinut de portarul advers. Apoi unul dintre cei mai importanti oameni ai lui Partizan, bulgarul Valeri Bojinov, s-a accidentat si a fost nevoit sa paraseasca definitiv terenul. Sarbii au replicat in minutul 24, cand Zivkovic a sutat pe spatiul portii, dar Cojocaru a respins bine.

 

 

La faza imediat urmatoare goalkeeper-ul Stelei si-a salvat din nou echipa, la ocazia lui Babovic. Prima repriza s-a incheiat 0 la 0. Partizan a venit mai motivata de la cabine si a dat lovitura in minutul 62. Sarbii au deschis scorul dupa ce Vulicevic a sutat pe jos la coltul lung. 

 


Campioana Romaniei nu a predat insa armele si in minutul 81 a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Hamroun a centrat perfect dintr-o lovitura libera si Fernando Varela a inscris cu capul. 

 


Pana la final ambele echipe au trecut pe langa golul 2, insa rezultatul pe tabela de marcaj nu s-a mai schimbat. Steaua - Partizan s-a incheiat la egalitate, scor 1 la 1 si calificarea se va juca miercurea viitoare, la Belgrad. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑