PSG s-a impus în faţa lui Manchester United şi a câştigat trofeul International Champions Cup



030 июля 2015

Foto: ria.ru

Paris Saint-Germain a câştigat International Champions Cup, turneu ce se desfăşoară în Statele Unite. Parizienii au învins cu 2-0 Manchester United. Într-un alt amical, selecţionata din Major League Soccer s-a impus în faţa lui Tottenham, scor 2-1.

PSG nu a avut probleme în amicalul cu Manchester United, disputat la Chicago. Vedeta parizienilor, Zlatan Ibrahimovic a fost aproape să deschidă scorul în minutul trei în urma unei erori comise de portarul David De Gea, însă suedezul a trimis balonul peste poartă.

La mijlocul reprizei secunde, Blaise Matuidi a înscris pentru 1-0 pentru formaţia din Hexagon, iar Ibrahimovic şi-a luat revanşa şi a stabilit scorul final de 2-0 în minutul 34.

Într-un alt amical disputat în Statele Unite ale Americii, selecţionata din Major League Soccer a câştigat partida amicală cu Tottenham Hotspur. Kaka a deschis scorul din penalty, iar David Villa a dublat avantajul americanilor în minutul 23.

Tânăra speranţă a fotbalului englez, Harry Kane a stabilit scorul final de 2-1 cu o execuţie senzaţională în minutul 37.

Aceasta a fost prima înfrângere suferită de Tottenham în partidele amicale din această vară.

Cuptor Ludmila Ludmila Cuptor

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑