Vojnovic a vândut bilete pentru derby-ul cu Steaua: ”Este foarte important să câștigăm împotriva lor”



030 июля 2015

Vojnovic a vândut bilete pentru derby-ul cu Steaua: **”Este foarte important să câștigăm împotriva lor”**

Mijlocaşul croat al echipei Dinamo, Aljosa Vojnovic, a declarat, joi, că va fi o mare onoare pentru el să joace împotriva campioanei României, Steaua, în meciul din etapa a V-a a Ligii I.

”E o experienţă plăcută să fiu în contact cu suporterii. Abia aştept să văd atmosfera de pe stadion la meciul cu Steaua, dar până atunci mai avem un meci important cu Timişoara şi trebuie să o luăm pas cu pas.

Am înţeles că vor fi câteva zeci de mii de suporteri. Numărul suporterilor noştri depinde şi de ce vom face la meciul cu Timişoara, dar sunt convins că va fi o atmosferă frumoasă. Înainte să vin în România ştiam despre Steaua că a fost cea mai bună echipă, dar mie nu îmi e frică de nimic.

Va fi o mare onoare să joc împotriva lor. Este foarte important să câştigăm împotriva lor pentru toţi din club şi pentru fani, dar până la urmă e tot un meci. Nu aduce 10-12 puncte, ci tot trei. Noi trebuie să strângem cât mai multe puncte şi trebuie să dăm totul pe teren pentru suporteri. Nicio echipă nu este imbatabilă, ăsta e fotbalul. Trebuie să respectăm jucătorii lor şi asta face ca acest meci să fie special”, a spus Vojnovic.

Aljosa Vojnovic, care s-a pozat cu fanii dinamovişti şi a vândut bilete pentru derbyul cu Steaua, a afirmat că nu se aştepta să primească banderola de căpitan.

”Nu a fost o surpriză să mă impun atât de repede la Dinamo, a fost o surpriză să fiu numit căpitan. Sunt mai în vârstă decât 90% dintre colegi şi poate am un carcter uşor diferit. Când Mircea Rednic mi-a spus să vin aici asta aştepta de la mine. Încerc să-mi fac meseria şi să-mi respect colegii, vreau să fim o familie.

Patrick Petre ar putea deveni un lider de echipă deşi este foarte tânăr. Am fost surprins să văd cum a jucat ultimul meci. Toţi am fost încântaţi de jocul lui. Cred că nivelul fotbalului din România e ridicat, e greu de jucat aici, dar cred că am luat o decizie bună să vin aici”, a precizat croatul.

Steaua - Dinamo, derby-ul Ligii 1, se va disputa duminică, 9 august, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, exclusiv pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO&TEXT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Ludmila Cuptor

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑