Latovlevici nu a renunțat la echipa națională. ”N-am avut evoluții extraordinare!” Ce spune de concurența cu Raț



030 июля 2015

 

**VIDEO** Latovlevici nu a renunțat la echipa națională. ”N-am avut evoluții extraordinare!” Ce spune de concurența cu Raț

Iasmin Latovlevici (29 de ani) a ales să nu mai continue la Steaua și să-și continue cariera în campionatul Turciei la Genclerbirligi. Internaționalul român nu consideră închisă lupta pentru echipa națională, mai ales că, spune el, nu are același stil de joc cu cel al lui Răzvan Raț.

Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, Latovlevici a spus că-și dorește să revină printre tricolori, chiar dacă este conștient că este greu să revină în circuit.

”Nu era închisă lupta pentru postul de fundaș stânga, ca să profit eu acum de problemele pe care le are Raț la echipa de club. Oricum, avem stiluri cu totul diferite. Echipa națională este cu totul altceva față de echipa de club. Acolo, dacă pierzi câteva meciuri, nu este o problemă, pentru că sezonul este lung, dar la națională, dacă pierzi un meci-două, ești mâncat.

Nici eu n-am avut evoluții extraordinare la echipa națională, așa cum am avut la Steaua și de aceea s-a optat pentru ce este mai sigur pe post. Eu, deocamdată, mă gândesc să joc bine la Genclerbirligi și apoi vom vedea ce va fi”, a conchis Latovlevici la Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑