Bănel Nicoliță a revenit la Viitorul: ”M-am înțeles 100% cu cei de acolo. Luni voi fi la Ovidiu”



030 июля 2015

 

**VIDEO** Bănel Nicoliță a revenit la Viitorul: ”M-am înțeles 100% cu cei de acolo. Luni voi fi la Ovidiu”

Bănel Nicoliță a jucat în returul sezonului trecut la Viitorul. În vară, deși avusese o discuție cu Steaua pentru a reveni la echipa campioană, a semnat cu ASA Târgu Mureș. Plecarea intempestivă a antrenorului Dan Petrescu în China l-a făcut, însă, pe mijlocașul de 30 de ani să se răzgândească, la rândul său, și să plece de la echipa ardeleană.

Acum, Nicoliță, proaspăt devenit tătic, a reușit să ajungă la o înțelegere cu Gică Hagi și să revină la formația la care a strâns 15 meciuri în sezonul precedent.

„M-am înțeles 100% cu Viitorul. Săptămâna viitoare, luni, voi fi la Ovidiu.

Nu vreau să vorbesc în momentul ăsta de Steaua. Îmi pare rău că nu au câștigat aseară. Sunt stelist 100% și voi rămâne cu inima acolo. Important e ce fac ei mai departe. Nu e vorba că m-a păcălit Gigi Becali. M-a întrebat dacă vreau să mă întorc, i-am răspuns că eu vreau să-mi fac treaba la Viitorul și, dacă va fi mulțumit de mine și crede că sunt de nivelul Stelei, atunci da.

Lupta la titlu va fi aprinsă. În afară de ASA și Steaua, vor mai fi Astra și Petrolul în luptă. Evident că eu vreau să câștige Steaua”, a declarat Bănel Nicoliță, ÎN DIRECT, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

Fost jucător la Saint-Etienne și, pentru scurt timp, la ASA, Bănel a recunoscut că a fost întrebat de francezi despre echipa ardeleană. ”M-am întâlnit cu secundul lui Saint-Etienne, tocmai văzuse meciul Astra-ASA Târgu Mureș și m-a sunat să-mi spună că mureșenii sunt mai buni decât credea. Nu au desconsiderat niciodată ASA, dar vor veni montați să câștige”, a mai spus Nicoliță.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑